Hvem kan deltage?

– Mesterskabsløbere
– Konkurrenceløbere
– FunSkate-løbere
– Voksenløbere
Sk8 Tjek er skræddersyet til alle niveauer af løbere. Programmet indholder udover træningen på isen daglig off-ice træning, der fokuserer på kondition, styrke og fleksibilitet, samt dans / ballet for rytme og udtryk.
Vi har ikke kun fokus på det skøjtespecifikke, men fokuserer også på det sociale miljø – vi opfordrer alle deltagere i programmet til at bygge nye venskaber både på og uden for isen.
De familier, der ledsager løberne vil opdage, at Prag er en vidunderlig by at udforske – mange attraktioner at besøge, fantastiske restauranter, og sidst men ikke mindst, en meget overkommelig og hyggelig by at tilbringe tid i.  Generelt er priserne på mad mindre end halvdelen af, hvad vi kender fra Danmark og andre nordiske lande. Så Prag er en by, hvor hele familien kan holde ferie, og ingen ikke-skøjteløber familiemedlem behøver at kede sig!

Indkvatering

Valget af indkvartering har stor indflydelse på, hvordan løberne og forældrene interagerer med hinanden. Bor I på Hasa Hotel, vil I være garanteret et livligt socialt miljø. De fleste forældre vil finde sig siddende i solen, mens deres barn / børn er på isen, og løberne vil sandsynligvis blive mere uafhængig, fordi de stort set kan gå fra træningen til deres værelser.
Ophold på DownTown Suites vil give følelsen af et hjem. Hver familie vil have deres egen private stue og køkken (dybest set en lejlighed), og erfaringen er, at både forældre og løbere socialiserer med hinanden på tværs af klubberne.
Vi har også haft flere eksempler på at to familier (en voksen og en løber) har delt en lejlighed
Hotellet har dobbeltværelser med begrænset køkkenfaciliteter, men meget få.
Det er i begrænset omfang muligt at have uledsagede løbere på DownTown.
Hvis I er interesseret i en sådan løsning, kan I kontakte Susanne for yderligere info – sha@hedegaardconsulting.dk.

Vi har booket begge hoteller, så tilmeld dig tidligt for at forbedre din chance for at få dit første valg for indkvartering opfyldt!

For mere information og tilmelding, kig på Sk8tjeks webside: